POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ

Kedves Olvasónk!

Nagy szeretettel köszöntöm Önt Galvács megújult weboldalán!
Honlapunk megújításával arra törekedtünk, hogy a Borsod Abaúj Zemplén megyében, az Edelényi kistérségben, Szendrőtől 5 km-re, Miskolctól 38km-re északra fekvő, a Cserehát lankás dombjai között megbúvó kisközségünket minél igényesebben és részletesebben bemutassuk az internetet használó olvasóinknak. Az elegáns megjelenéssel, könnyen áttekinthető, logikus szerkezetű menürendszer felépítéssel, olvasóbarát korszerű technikai elemekkel, a településhez illeszkedő design kialakítással is segítsük az eligazodást és a tájékoztatást, a friss információkkal pedig fenntartsuk a folyamatos érdeklődést.

Kérem tegyen velem egy sétát településünkön, és ismerje meg Galvács földrajzi adottságait, történelmét, szolgáltatóit, a működő vállalkozásokat, pillantson be kulturális életünkbe és dolgos hétköznapjainkba, gazdasági törekvéseinkbe.
Bízom benne, hogy az interneten böngészőket, vagy a faluba érkező vendégeket, a befektetési és letelepedési lehetőségeket kutatókat megragadják Galvács vonzó értékei, és ezért rövidesen lakótársaink között üdvözölhetjük Önöket.

Várjuk szeretettel Galvácson!

Slezsák József
polgármester

Slezsák József polgármester© 2004 - 2020 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.